HATAY’DAN PİSİK UMACI

Posted on Nisan 12, 2008. Filed under: Kategorilenmemiş | Etiketler: |


MALZEMELER:

1 adet bayat ekmek
500 gr. lor
bir bağ taze sogan
bir bağ maydanoz
bir bag taze sarımsak
toz biber
kimyon
karabiber
tuz
zeytinyağı
HAZIRLANIŞI:
Bayat ekmeğinizi suyla iyice ıslatıp suyunu sıkın.
daha sonra içine loru katın. üzerine doğranmış
soğan,maydanoz ve sarımsakları ekleyin.
üzerine zeytinyağı ,tuz ve baharatları da ekleyip
köfte gibi yoğurup çiğ köfte şeklinde sıkın. marul
yapraklarının üzerinde maydanoz ve limon dilimleri
ile servis yapın.bayat ekmekleri değerlendirmek
için güzel bir alternatif..Kaynak: <a href=”http://oktay-usta.bloggum.com&#8221; title=”oktay usta” target=”_blank”>oktay usta</a>
Kaynak: oktay usta

Make a Comment

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogcu bunu beğendi: